Pár mondat a masszázs lényegéről…

Kedves vendégeim és leendő vendégeim!

Szeretném pár mondatban leírni nektek mi is a masszázs lényege. A legfontosabb, hogy a masszőr nem okoz fájdalmat, nem hoz kellemetlen helyzetbe, és Te vagy a legfontosabb a masszázs közben…és már cáfolom is magam  Néha bizony okoz fájdalmat, mert hát egy izomcsomó elmasszírozása, egy fájós testrész masszírozása bizony fáj, de ez a fájdalom nem lehet nagy és tartós. Hiszen ha neked sokáig fáj, összerántod az izmaidat és hiába gondolod, hogy most aztán jól megnyomkodtak, tartósan nem lesz jó érzés. Igen, vannak olyan masszázsok, amik fájdalmasak, mégis jók. Akkor hogy is van ez? A fájdalom sosem lehet akkora, hogy az kellemetlen legyen, hogy másnap kék-zöld foltokkal ébredj.

Tudom, hogy sokan, akik még nem jártak masszőrnél, nem mernek pár kérdést feltenni.
Például mennyire kell levetkőzni, mi van, ha közben annyira ellazulok, hogy a nyálam is kicsordul, annyira jól érzem magam, hogy akár erekcióm is lehet, kell-e beszélgetnek masszázs közben, stb.
Vetkőzés: pasiknak alsónadrág, hölgyeknek bugyi és melltartó. A melltartó levehető, de van akinek így kellemesebb.

Ha kicsordul a nyálad, semmi gond, azt jelenti ellazultál, jól vagy. Nekem meg van felmosóm 
Ha véletlen erekciód van, azzal én nem foglalkozom, nem ciki, biológia. Én nem bántalak, Te nem bántasz, haladjunk tovább.

Nem, nem kell beszélgetned, de ha Te jobban tudsz lazulni, ha beszélsz, tedd azt. Ami a masszázs szobában elhangzik, az ott is marad. Sokszor egy hátfájás mögött rengeteg stressz van. Soknál ha kibeszélik, enyhül a fájdalom. Nem, nem vagyok pszichiáter, de ha jó neked az, hogy valaki meghallgat, én itt vagyok